Confidentialitate

ComandaOnline nu este un site care colecteaza date cu caracter personal, scopul nostru este unul singular: publicarea unei oferte de produse in format online care sa va ajute in vederea achizitionarii produselor la cele mai bune preturi. Nefiind un magazin online ci o publicatie cu caracter informativ, nu veti fi niciodata pusi in situatia de a ne oferi date cu caracter personal inainte de materializarea unei comenzi, acest detaliu atribuindu-se magazinelor catre care va vom redirectiona.

Inainte de a plasa o comanda, este necesar sa accesati unul sau mai multe produse afisate in catalogul nostru si sa fiti de acord cu detaliile prevazute in campurile informative, pasul urmator fiind o vizita pe pagina magazinului online care comercializeaza produsele respective.

Devreme ce ati parasit platforma noastra si va indreptati catre magazinul online in cauza, veti primi un mesaj de informare in urma caruia intreaga activitate ulterioara va fi una bazata pe acceptul dvs asupra regulilor noii pagini web.

Pentru a intelege mai bine aceasta etapa, va rugam sa cititi termenii si conditiile fiecarui magazin online pe care il vizitati in urma accesului link-urilor plasate pe site-ul nostru.

Pentru mai multe informatii despre activitatea noastra, va rugam sa parcurgeti sectiunea "Despre noi".