Culori

In acesta pagina puteti alege sa cautati produse si preturi in functie de culoare acestora. Alegeti culoarea favorita din lista de culori si cumparati online in functie culoarea dorita!

Comanda online produse in functie de culoare:

Produse pentru Dama

culoare alb culoare negru rosii portocalii culoare galben mov
culoare albastru culoare bej culoare verde culoare roz culoare gri

Cercetarile din domeniul marketingului au demonstrat ca atunci cand cineva doreste sa achizitioneze un produs vestimentar, acesta este influentat de o serie de factori, care tin sau nu de produs. Dintre acestia, cel mai mare impact il au factorii vizuali, culoarea fiind cel mai puternic factor in functie de care oamenii isi aleg hainele. De asemenea, cumparatorii sunt influentati si de alti factori, precum numele si notorietatea brandului, aspectul produsului, textura, sunetele sau mirosul.

Este foarte limpede ca in cazul cumparaturilor online, consumatorilor le ramane sa se orienteze pentru a face cea mai buna alegere doar in functie de culoarea hainelor, numele brandului si aspectul vizual. In acest sens, Comandaonline va pune la dispozitie sortarea produselor vestimentare in functie de culoarea lor.

Asa cum am prezentat si mai sus, atunci cand ne decidem sa achizitonam un articol vestimentar, culoarea acestuia este factorul care ne influenteaza cel mai mult. In primul rand, ne orientam dupa culorile hainelor pe care le avem deja in dulap, pentru a nu fi pusi in situatia in care nu am avea cu ce asorta noua noastra achizitie. Daca totusi dorim sa incercam o culoarea nu tocmai comuna in garderoba noastra, prima intrebare care ne vine in minte este daca acea culoare ni se potriveste. De amintit aici si faptul ca in functie de culorile pe care le purtam este influentat modul cum cei din jur ne percep starea de spirit din acel moment. Totusi, trebuie sa fim constienti ca unele culori avantajeaza doar un anumit tip de persoane, in functie de tonul pielii lor. Astfel, un prim pas in alegerea culorii potrivite ar fi identificarea categoriei din care tonul pielii noastre face parte, categoria tonurilor calde sau a tonurilor reci.

Tonurile reci sunt cele mai comune si, de asemenea, cele mai putin pretentioase atunci cand vine vorba despre ce haine li se potrivesc. Aceasta categorie mai este numita si categoria tonurilor neutre. Cea mai usoara metoda in functie de care o persoana isi poate da seama carei categorii apartine, este folosirea a doua bijuterii, una de aur si una de argint, iar daca cel mai bine se potriveste cea de aur, atunci acea persoana face partea din categoria tonurilor calde. De asemenea, culoarea venelor este un factor in functie de care ne putem da seama de categoria tonului nostru. Venele albastre sunt caracteristice tonurilor reci, in timp ce venele verzi sunt reprezentative pentru tonurile calde. Persoanele cu un ton rece al pielii pot fi recunoscute si dupa culoare ochilor, dominata in general de albastru, albastru deschis, gri-verzui, turcoaz, gri-albastrui, negru sau maro.

Mai mult, atunci cand ne decidem asupra unei culori, este de preferat sa avem in vedere si anotimpul cand urmeaza sa fie purtat articolul vestimentar. Vara si iarna sunt anotimpurile tonurilor reci. Cu alte cuvinte, culorile recomandate spre a fi purtate in aceste doua perioade sunt albastru, rosu, roz, lila – in cazul verii, iar alb, negru, albastru navy, gri – pentru iarna. Primavara si toamna sunt anotimpurile ideale pentru cei care au tonul pielii cald. Aici, se recomanda purtarea unor culori calde, usoare si patrunzatoare, precum maro, verde, bej sau cafeniu.