Cum Comand

ComandaOnline.com nu este un magazin online, in pofida faptului ca pe site-ul nostru veti regasi cateva zeci de mii de produse si o structura tipica pentru un comerciant. Spre deosebire de un magazin online clasic, platforma noastra nu face nimic altceva decat sa contopeasca ofertele regasite in principalele piete electronice ale momentului si sa vi le afiseze intr-o maniera intuitiva, astfel incat dvs sa va puteti achizitiona produsele rapid si ieftin!

Fiind vorba despre un catalog online si nu despre un magazin cu toate functionalitatile aferente, pentru a comanda un produs este elementar sa parcurgeti cateva etape care implica atat activitatea noastra cat si activitatea magazinelor online care comercializeaza respectivele produse.

Comanda Online rapid si ieftin

1. Parcurgeti produsele si le selectati pe cele de interes - Am dezvoltat o solutie capabila sa sorteze produsele in functie de mai multe specificatii stabilite de dvs, in aceste conditii parcurgerea catalogului fiind posibila cu o debordanta iesita din comun. Categoriile specifice sunt extrem de bine definite, produsele se regasesc intocmai in sectiunile care va intereseaza, aveti la indemana diverse criterii de selectie menite sa va puna in situatia de a selecta doar anumite intervale de pret sau doar anumite specificatii, in timp ce pagina produselor contine imagini, materiale video si indeajuns de multe informatii.
In vederea selectiei produselor din mai multe magazine, este necesar sa accesati concomitent paginile dedicate si sa configurati comenzi multiple, intr-un final existand posibilitatea ca livrarea lor sa se faca in aceeasi zi, prin intermediul aceleiasi firme de curierat.

2. Configurati-va cosurile de cumparaturi - Imediat dupa ce ati accesati paginile de produse disponibile pe Comanda Online, veti remarca faptul ca noi va redirectionam catre diverse magazine de specialitate. Odata ajuns pe paginile magazinelor respective, va puteti defini cu mare usurinta comanda selectand caracteristicile produselor si cantitatea corespunzatoare. Ati ajuns la o concluzie in privinta produselor vizate? Nimic mai simplu, folositi-va de facilitatile magazinelor online si conturati-va propriul cos de cumparaturi!

3. Plasati comanda completand toate detaliile aferente - Orice magazin online dispune de un formular de comanda care, in dese randuri, este intuitiv si se parcurge cu o lejeritate debordanta. In momentul in care cosul de cumparaturi a fost definit, nu mai ramane decat sa treceti la urmatorul pas, etapa in care vi se vor solicita datele de facturare, datele de livrare, modalitatea de plata si modalitatea de livrare. Fiecare indiciu este important, drept pentru care un formular completat in totalitate va facilita procesul de comanda si se va finaliza prin livrarea produselor prin intermediul firmelor de curierat rapid sau Posta Romana.