Livrare si Transport

ComandaOnline.com, nefiind un magazin online ci un catalog online care reuseste sa imbine intr-un mod eficient mai multe categorii de produse disponibile la cele mai bune preturi de pe piata, nu isi propune sa livreze marfa afisata. Noi nu facem nimic altceva decat sa culegem informatie utila pe care sa v-o afisam sub formatul unui catalog compact, dvs avand sarcina de a selecta cu atentie produsele si de a le achizitiona din magazinele care le comercializeaza.

In ceea ce priveste modalitatile de livrare si transport, ele sunt diferite de la un magazin la altul, drept pentru care va oferim cateva detalii concrete care reprezinta un numitor comun in ceea ce priveste aceasta etapa a cumparaturilor online.

Cele mai frecvente modalitati de livrare a produselor

Livrare prin curierat rapid

De departe cea mai populara metoda de a livra un colet, magazinele online mizand pe acest tip de transport datorita calitatii serviciilor. Indiferent de natura produsului, de dimensiune sau de greutate, veti primi coletul acasa in maxim 72 de ore de la plasarea comenzii, o buna parte dintre magazine alegand ca livrarea sa se realizeze chiar si in decursul a 24 de ore, perioada excelenta daca ne raportam la distantele de cele mai multe ori destul de mari intre magazine si cumparator.

Livrare prin Posta Romana

Daca intr-o anumita perioada Posta Romana reprezenta unica solutie prin care coletele ajungeau in posesia cumparatorului, in clipa de fata remarcam un procent tot mai scazut al magazinelor online care prefera o astfel de colaborare. Cu toate astea, in situatiile in care coletele necesita o atentie sporita, nu exista un termen limita de livrare sau pur si simplu intampinati un magazin care deruleaza un contract de colaborare cu Posta Romana, veti putea ridica produsul/ele de la cel mai apropiat sediu. Costurile sunt mult mai scazute decat in cazul unui curierat rapid, singurul inconvenient fiind durata de livrare: 3-5 zile.

Livrare cu ajutorul curierilor proprii

Discutia se opreste asupra unui numar restrans de magazine online care dispune de o flota de curieri proprie. Cu toate astea, pentru o anumita gama de produse sau chiar in cazuri extreme, veti fi pusi in postura de a alege o modalitate de transport prin intermediul unor masini dedicate, in aceste conditii evitand serviciile de curierat. Putem spune ca livrarea se face in aceleasi conditii enumerate in randul curierilor rapizi, drept pentru care durata de livrare este cuprinsa intre 24 si 72 de ore.